6 Nisan 2014 Pazar

Akbank Her İhtiyacın Altından Kalkan Kredi Nasıl Alınıyor?



Bankaların her yıl bahar aylarında başlattığı geleneksel bahar kredilerinde bu yıl önceliği Akbank aldı. Akbank'ın ekran yüzleri Kıvanç Tatlıtuğ - İlker Ayrık ikilisinin oynadığı elevizyon reklamlarıyla boy gösteren "Her İhtiyacın Altından Kalkan Kredi" kampanyası geniş ilgiyle karşılandı.

Bankanın yeni kredi kampanyasına Akbank SMS Kredi ile kolayca başvuru yapılabiliyor. SMS Kredi'nin mucidi olarak tanınan Akbank'ın bu kampanyasında her zaman olduğu gibi çok özel avantajlarla kredi kullanılabiliyor. Başvuru yapmak için cep telefonunuzda "Kredi" yazdıktan sonra boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı yazıp 4425'e SMS atmak yeterli oluyor. Böylece kredi başvurunuz hemen gerçekleşiyor.

Akbank’ın Her İhtiyacın Altından Kalkan Kredisi, aynı zamanda "cep herkülü gibi kredi" olarak da tanımlanıyor. Bu tanımlama, elevizyon reklamında görüldüğü gibi her yükü kolaylıkla kaldırıyor olmasından kaynaklanıyor. Kampanya kapsamında 75 TL taksitle 2.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün... Vadesi 36 ay olan kampanyadan yararlananlar kredi kullandırım ücreti ödemiyorlar. Kredi boşluk TCKN yazarak 4425’e kısa mesaj gönderenlerin kredi cevabı anında cep telefonlarına geliyor.

Akbank SMS Kredi ile maksimum 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Kredide maksimum vade ise 36 ay... 3 yıla yayılan vadelerle 20 Bin Lira'ya kadar kredi için başvuru yapmak için 4435'e mesaj atmak yeterli oluyor. 20 Bin Lira'nın üzerinde kredi kullanmak isteyenlerin en yakın Akbank şubesine gitmesi gerekiyor.

Kredinin aylık maliyet oranını da belirtelim. Kampanya kapsamında aylık % 1.40 faiz oranı uygulanıyor. Kredi kullandırım ücreti alınmayan kampanyada başvuru sırasında 15 TL istihbarat ücreti isteniyor. Kredi kullananlar kredi tutarının binde 12,67'si oranında yıllık sigorta bedeli ödüyorlar. Kredi başvurularında nüfus cüzdanı ve gelir belgesi yeterli oluyor. Maaş ödemelerini Akbank aracılığıyla alanların ve SGK emeklilerinin gelir belgesi götürmesine gerek kalmıyor.

9 yorum:

  1. Merhaba hayatim

    Eger Krediler ve ipotekler yorgun iseniz bankalar ve diger finans kurumlari ariyor, ya da mikro-finans düzeni tarafindan sürekli asagi çevirdi. Bu Aylik Asgari sunun% 3 kredi arasindadir $ 1,000.00 $ 10.000.000,00 azami faiz orani sizi bilgilendirmek oldugunu% 100 garanti ile. Biz is gelistirmek için kredi vermek. rekabetçi bir kenar / is genisletme. Biz, güvenilir, güvenilir, verimli, dinamik, hizli sertifikali ve dinlenme emin olun vardir. Isbirligi gayrimenkul için finansör ve finansman her türlü, en az bes ile elli yil boyunca bir uzun vadeli kredi var ve bütün ilgi vermek ve hesaplamak ve yillik ödenecek izin vermek. Biz sunulan kredilerin asagidaki çesit var ve
    daha çok;

    * Bireysel Krediler (Teminatsiz Kredi)
    * Isletme Kredileri (Teminatsiz Kredi)
    * Konsolidasyon Kredi
    * Kombinasyon Kredi
    * Ev Gelistirme

    E-posta iletisim noktalari aramak için
    E-posta adresi: creditsolutioncompany@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkese merhaba

      Ben% 3 düşük faizli kredi sağlayan bir imza kredisi kendi Bayan Mariam Moore duyuyorum, ben 1000 $ 8.000.000 kredi veriyoruz.

      Biz dünyanın her yerindeki insanlara krediler sunuyoruz, bu yüzden bizden bir kredi için başvuruda ve kredi başladık transfer olacak eğer hiçbir sorun olacaktır.

      Biz en kısa sürede kredi transfer sürecini devam edebilmesi için e-posta yoluyla bana bugün başvurun.

      E-posta: mariamfinance88@outlook.com
      Bayan Mariam Moore.

      Sil
  2. Acilen faturalarınızı ödemek için size Kredisi, mali aşağı, acilen mısınız gerek yok ve para gerek? Eğer iş için bir, ucuz, hızlı ve kolay kredi arıyorsunuz? Biz size ihtiyacınız kredi miktarını sunabilir çünkü yok Worry. e-posta yoluyla bugün bize: cashcityloanlender@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Sevgili kardeşlerim İslam, biz are güvenilir mali şirket, saygın, meşru ve akredite kredi şirketi. Biz Müslümanlar için borç para ve % 3 faiz oranıyla mali yardıma muhtaç insanlara layık güveniyorum. Kötü kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan var mı? ya da bir iş kredi ihtiyacı? Kredi sunmak için memnuniyet duyarız gibi yararlanıcı güvenilir yardımcı bilgilendirmek için bu orta götürmeme izin ver.Yazınız ile bilgi aşağıda. Yanıt sonra bir kredi başvuru formu doldurmak için gönderilir. (Orada hiçbir kredi kontrolü, % 100 Garantili!) Umarım bana hizmet etmek izin verir. İçtenlikle. E-posta yoluyla bize ulaşın: (swiftcreditcompany@gmail.com)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Bu Sadik Yasar, özel kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açıktır herhangi bir mali yardıma ihtiyacı olduğunu. % 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketlerin koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (sadikmoneyorg@gmail.com)

    YanıtlaSil

  5. Günaydın
    Çok orijinal bir kredi için arıyorsunuz?
    Başvuru için kredileri, Mortgage şirketi wintrust selamlar
    Kredi borç veren onaylı olup,
    İşinizde mali yardım ister misin?
    Rüya ev ve araba satın almak istiyor musunuz?
    Bir iş kurmak istiyor musunuz ve nerede başlatmak için bilmiyor musun?
    Sen sürekli, bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından aşağı çevrildi?
    Çünkü biz % 3 uygun fiyatlı bir faiz oranıyla kredi dışarı vermek daha fazla endişe? 24 saat içinde işlenir. Biz krediler 5.000-100.000.000 USD, e-posta menzili içinde dışarı vermek: dporterwintrustmortgage@outlook.com

    Sizi dinlemek için bekliyoruz
    GÜVEN İPOTEK KAZANMAK

    YanıtlaSil
  6. Are you an individual businessman or a business organisation that wishes to expand in business ??, we offer financial instrument such as BGs, SBLCs,MTNs, LCs, CDs and others on lease and sales at a rate of 4%+2% of the face value and reasonable conditionfrom a genuine provider. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signatory project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication and any other project(s) etc.

    Email:~ inquiry.firstchoice@gmail.com
    Skype ID:contact.firstchoice

    With our financial/bank instrument you can establish line of credit with your bank and/or secure loan for your projects in which our bank instrument will serve collateral in your bank to fund your project.

    We deliver with time and precision as set forth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable and we work directly with issuing bank lease providers, this instrument can be monetized on your behalf for upto 100% funding. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    All relevant business information will be provided upon request.
    BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!!

    If Interested kindly contact me via

    Email:~ inquiry.firstchoice@gmail.com
    Skype ID:contact.firstchoice

    serious enquiry

    BG & SBLC For Lease and Purchase 100% protected (We moves first)

    YanıtlaSil
  7. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. Get A Quick Loan With Low Interest. 

    At Charlie Hughes&Co Loan Company, you get short and long term loan at a low interest rate. We offer different kinds of loan to individuals, businesses or companies at varied interest rate.
    To put in a request, more information regarding rates and to understand our terms and conditions clearly. Contact us by email: 
    loanmehughesco.org@gmail.com.

    YanıtlaSil