14 Nisan 2014 Pazartesi

HTC One M8 Akıllı Telefon Fiyatı Yarı Yarıya Ucuzluyor



HTC'nin geçtiğimiz günlerde Londra'da tanıttığı yeni modeli One M8, daha İngilizler'e ulaşmadan hemen Türkiye'ye geldi bile... Türk kullanıcıların çok sevdiği HTC One M8, kısa sürede popüler oldu olmasına ama fiyatının yüksekliği moralleri bozdu. Bu durumu dikkate alan HTC yetkilileri, One M8'in ucuz modelini de ülkemize gönderme kararı aldılar. Böylece HTC'nin One M8 telefonunun ucuz modeli çok yakında piyasaya sürülmüş olacak.

Cihazın en büyük farkı ise tasarımında... Daha ucuz olan modelde plastik kasa kullanılacağı bildiriliyor. İki cihaz arasındaki en önemli farkın kasa yapısı olması beklenirken, teknik özellikler kıyaslandığında ise iki cihazın benzer donanıma sahip olacağı tahmin ediliyor.

Türkiye'de 2 bin 499 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunulan HTC One M8'in ucuz sürümünün 1.300 TL olması bekleniyor. Cihazın Türkiye'deki çıkış tarihi ise henüz belli değil ama kaynakların dediğine bakılırsa Nisan sonu Mayıs başı gibi HTC tutkunlarıyla buluşmuş olacak.

HTC One Nasıl Bir Telefondur

Büyük hızla gelişen teknolojinin uluslararası boyutunda HTC şirketinin önemli bir yeri var. Akıllı telefon teknolojisinde kullanıcılarına büyük olanaklar sunan HTC şirketinin yeni telefonu HTC One tüm dünya genelinde akıllı telefon teknolojisinin kullanıcıya ulaşmasını sağlıyor. HTC firmasının yeni akıllı telefon modeli olan HTC One dört çekirdekli işlemci kapasitesine sahip bulunuyor. Bunun dışında HTC One akıllı telefon modeli Sense 5, Android 4.1.2 gibi nitelikleri ile 2013 yılının en göze çarpan akıllı telefon modellerinden birisi olacak gibi duruyor.

Ekran kapasitesinin yüksekliğiyle bilinen HTC One 4.7 inç ekran kapasitesine sahip... Ayrıca Gorilla Glass 2 koruması olan LCD 3 ekran teknolojisine sahip olan yeni nesil akıllı telefon modeli HTC One, 1080p çözünürlükteki ekranında 468PPI gibi oldukça yüksek bir piksel yoğunluğuna erişiyor. HTC firmasının yeni telefon modeli HTC One akıllı telefonun dört çekirdek kapasiteli işlemcisi Qualcomm Snapdragon 600, 1.7 Ghz saat hızında çalışma potansiyeli gösteriyor.

HTC'nin yeni cep modeli ayrıca çok sayıda uygulamayı aynı anda rahatlıkla kullanıcı tarafından açılabilmesine olanak sağlayacak kapasitede 2 GB RAM ile potansiyelini artırıyor. MicroSD ile genişletilme olanağı yer almayan HTC One akıllı telefon modelinin 32GB’lik ve 64GB’lik modelleri bulunuyor.

Ayrıca HTC One akıllı telefon modelinin en göze çarpan ve ilgi çeken niteliği ise HTC şirketi tarafından ilk ipuçları verilen ultra piksel teknolojisiyle donatılan kamera teknolojisi... Çok daha fazla ışığı alabilen bu kamera teknolojisi daha iyi düşük ışık çekimleri sağlayabilecek kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder