6 Nisan 2014 Pazar

Böyle Bir Otelde Konaklamaya Ne Dersiniz?



Güney Amerika ülkesi Şili’deki Montana Magica Lodge oteli, tatilde farklı alternatif arayanlar için ilginç deneyimler vaad ediyor. Ülkenin en yoğun ormanlarının bulunduğu kesimde kurulan otel, kısa zamanda egzotik bir ortamda doğayla başbaşa tatil yapmak isteyenlerin gözdesi oldu.

Türkçe anlamı Büyülü Dağ Oteli olan tesisin her detayı doğayla uyumlu olarak düşünüldü. Sadece halattan bir köprü ile ulaşılabilen otele giderken her adımda büyülü bir dünyaya çekildiğinizi hissediyorsunuz. Peri yolu veya hobbit patikalarına benzeyen dar yollardan geçen herkes kendisini bambaşka bir dünyada hayal ediyor.

Yaratıcılığın son damlasına kadar kullanıldığı otel, yemyeşil yamaçları olan bir volkan şeklinde inşa edilmiş. Pencerelerini kaplayan sarmaşıklar yemyeşil bir ortam oluşturuyor. Otelin volkan şeklinde inşa edilmesi ise sadece görüntüde değil. Her gün mutlaka bir kez “patlıyor”.

Otelin şekline bakarak odalarının fazla büyük olmadığını tahmin edebilirsiniz. Rahat mobilyalar ve yataklarla döşenmiş odaların yanı sıra bir restoran, bar, sauna ve doğal kaynak sularının bulunduğu havuzlar da otelde görülebiliyor. Günde bir kez “patladığında” tepesinden aşağı sular bırakan bu otel, ilginç bir deneyim yaşamak isteyen doğa dostlarını bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder