5 Nisan 2014 Cumartesi

Derbi Öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray'da Son Durumlar



Yılın derbisine saatler kala gerek Fenerbahçe, gerekse Galatasaray cephesinde son hazırlıklar devam ediyor. Galatasaray'ın Fildişi Sahilleri kökenli yıldız oyuncusu Drogba'nın dev derbide oynayıp oynayamayacağı henüz kesinleşmedi. Drogba’nın durumu ve derbi maçında sahada olup olmayacağı bugün belli olacak. Galatasaray derbi maçı öncesi tek antrenman yaptı.

Teknik Direktör Roberto Mancini yönetiminde çalışan Sarı Kırmızılı futbolcular top kontrolü ve duran toplara yönelik antrenman yaptılar. Sakatlığı düzelen İzet Hajrovic ile Emre Çolak takımla beraber çalıştı. Chelsea maçından sonra forma giyemeyen Didier Drogba ise salonda ve sahada özel çalışma yaptı. Ünlü oyuncu Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Derbiye hazırlanan Fenerbahçe'de ise prim sistemi belli oldu. Fenerbahçe'li oyuncular derbi sonucuna göre özel prim alacaklar. Fenerbahçe en yakın rakibinin 13 puan önünde liderliğini sürdürüyor. olan Fenerbahçe, Galatasaray derbisini kazanması durumunda puan farkını 16'ya çıkarak oldukça rahatlayacak ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder