5 Nisan 2014 Cumartesi

Belçim Bilgin: "Artık Komedi Yapmak İstiyorum"



Belçim Bilgin'i son iki yılda gösterime giren "Aşk Tesadüfleri Sever" ve "Kelebeğin Rüyası" adlı sinema filmleriyle tanıdık. Her iki film de gişede önemli işler yaptı, Belçim'in isminin geniş kitleler tarafından duyulmasını sağladı. Bunların üzerine bir de "Hatırla Sevgili" adlı televizyon dizisindeki başarısı eklenince yeteneğini kanıtlama fırsatı buldu. Yılmaz Erdoğan'la yaptığı evlilik ile sinema ve dizi dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı.

31 Ocak 1983 Ankara doğumlu olan Belçim Bilgin'in 2014 yılındaki en büyük umudu başrolünü İbrahim Çelikkol ile paylaştığı "Sadece Sen" adlı sinema filmiydi. Türk filmlerinin iyi iş yaptığı bahar aylarında gösterime giren "Sadece Sen" ile sinemadaki çıkışını daha da sağlamlaştıracağına inanıyordu. Ancak beklenen olmadı ve 30 Mart yerel seçimleri öncesinde vizyona giren "Sadece Sen" vasat bir gişe ortalaması tutturabildi.

Belçim Bilgin yaşadığı hayal kırıklığını gizlemeyip bu olumsuz durumu yerel seçim öncesi ülke gündeminin değişmesine bağlıyor. Geçenlerde Akşam gazetesine verdiği bir röportajda bunu açık yüreklilikle dile getirdi ve şöyle konuştu: "Büyük umutlar bağladığım film yeterince ilgi görmedi. Gergin geçen seçim ortamında beklentilerimizin çok altında kaldığını itiraf etmeliyim. İnşallah 30 Mart’tan sonra toparlar."

Genç oyuncuya bundan sonraki hedefinin ne olduğu sorulunca şu cevabı verdi: "Bugüne kadar hep drama ağırlıklı filmlerde oynadım. Aslına bakarsanız bundan sonrasında romantik drama kalıbından ayrılmak istiyorum. Komedi türüne ilgim var ama nedense komedi teklifi gelmiyor. Yapımcılardan komedi teklifi gelse hiç duraksamadan kabul ederim. Hatta bırakın komediyi, bilimkurgu filmlerinde bile oynamak isterim. Sadece romantik dramaların oyuncusu olarak anılmak istemiyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder