5 Nisan 2014 Cumartesi

Türkiye'nin ilk Apple Store mağazası açıldı



Dünyaca ünlü teknoloji markası Apple, Türkiye’de ilk mağazasını İstanbul Zorlu Center’da açtı. Yüzlerce vatandaş merakla beklenen Apple mağazası önünde açılıştan 13 saat önce kuyruk oluşturmaya başladı. İstanbul’da bulunan vatandaşların yanı sıra şehir dışından gelen onlarca vatandaş açılış için Zorlu Center’a akın etti.

Apple Store mağazasının açılışı Saat 10:00’da coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Açılışta saat 21:00’dan beri kuyrukta yer alan Mustafa Çelik isimli vatandaş mağazanın ilk müşterisi oldu. Mağaza çalışanlarının ve kuyrukta bekleyen vatandtaşların yaptığı tezahüratlar eşliğinde mağazaya alınan Mustafa Çelik “Geceyi arkadaşlarımızla beraber burada geçirdik. Yanımızda kahvemizi, meyvemizi getirdik. Apple Store dünyada çok önemli bir yere sahip. Türkiye’de ilk mağazayı açmasını önemsediğimiz için geldik. Eğlenceli bir gece, güzel bir anı oldu bizim için” sözleriyle duygularını dile getirdi.

iMac, Macbook, Macbook Air, iPod, iPad ve iPhone gibi ürünlerindan istediğine ulaşabilecekken aynı zamanda ürünler ile uygun çeşit çeşit aksesuarı da buradan temin edebilecekler. Apple mağazasından alışveriş yapacak olan kullanıcılar, Apple ürünleriyle ilgili rehberlik hizmeti de alabilecekler. Ayrıca bilgilendirme görüşmelerinde Mac sahiplerinin yaptığı yaratıcı projeleri görebilecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder