30 Nisan 2014 Çarşamba

Pınar Altuğ Instagram'da İsyan Etti



Sosyal medyayı en iyi kullanan ünlülerden birisi olan Pınar Altuğ, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı not ile isyanını dile getirdi. Yayınladığı mesajıyla sosyal medyada reklam yapanlara adeta ateş püsküren ünlü oyuncu, sürekli reklam yollayanlara şu sözlerle yüklendi.

"Herşeyin en güzelini, en markasını, en cicisini, en modasını, en trendini, satanlar! Ayakkabılarınızla, çantalarınızla, jeanlerinizle, bebek kıyafetlerinizle, takılarınızla, ev eşyalarınızla, tokalarınızla, kombinlerinizle, şapkalarınızla, mutfak eşyalarınızla, kurabiyelerinizle, özel gün hediyelerinizle, kısacası hiçbiriyle ilgilenmiyorum. Zaten bu şartlarda ilgileneceksem de ilgilenmiyorum. Blockluyorum, siliyorum olmuyor. Biraz anlayış lütfen."

Pınar Altuğ'u Tanıyalım

2 Eylül 1973 İstanbul doğumlu olan Pınar Altuğ Atacan, Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçildi. 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümündeki eğitimini yarıda bıraktı.

1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2002 yılında Çocuklar Duymasın adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'dan itibaren ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almaya devam etti.

2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi ve olaylı şekilde boşandı. 2008 yılından beri Yağmur Atacan ile evli... 27 Ocak 2009 tarihinde Su adını verdikleri kızları oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder