12 Nisan 2014 Cumartesi

Duman'ın yeni albümünden ilk klip "Melankoli"ye...



Türk rock müziğinin efsane grubu Duman, dört yıl süren sessizliğini 13 şarkıdan oluşan yeni stüdyo albümü "Darmaduman" ile nihayet bozarken ikinci klibini "Melankoli" adlı parça için çekmeye karar verdi. Pasaj Müzik etiketiyle 2013 Eylül ayında yayınlanan yeni albümden ikinci video klibin görüntü yönetmenliğini Barış Özbiçer üstlendi. Duman hayranlarını sevindiren albümden ilk video klip "Yürek" adlı şarkı için yapılmıştı.

Kaan Tangöze (vokal / gitar), Batuhan Mutlugil (gitar), Ari Barokas (bas) ve Cengiz Baysal'dan (davul) oluşan Duman, bugüne kadar beş stüdyo albümü, iki konser albümü ve DVD'sini müzikseverlerin beğenisine sundu. Prodüktörlüğünü Duman'ın üstlendiği, ''darmaduman'' albümü 2013 Mart ayında İrlanda'da Grouse Lodge Recording Studios'da bir ayda kaydedildi. Grubun tüm üyelerine ait beste ve sözlerin bulunduğu albümde, cover parça bulunmuyor.

Öte yandan grubun "Duman Şehrine Geliyor" turnesi bu ay da devam ediyor. 19 Mart tarihinde Edirne konseriyle başlayan turnenin Çanakkale, Aydın, Muğla, Gaziantep, Adana, Ankara, Eskişehir, Samsun, Trabzon ve Ordu durakları başarıyla aşılırken geriye iki durak kaldı. Büyük ilgi gören Duman turnesi, 23 Nisan'da İstanbul ve 25 Nisan'da İzmir'de rock müzik sevenlerin karşısına çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder