5 Nisan 2014 Cumartesi

Samsung Galaxy S5 Mini Üstün Özelliklerle Geliyor

Samsung Galaxy S5 henüz Türkiye'de satışa çıkmadı. Ancak firma bu modelin üzerine yeni bir versiyonunu daha geliştirdi bile. Samsung, Galaxy S5 Mini'yi tanıtttı. Galaxy S5'in yeni versiyonu olan Mini'nin özellikleri kullanıcılar arasında memnuniyetle karşılandı.

Samsung Galaxy S5 Mini 4.5 inç'lik ekranla karşımıza çıkacak. Yeni model 720p ekran çözünürlüğüne sahip olacak.

Cihazın dikkat çeken diğer özellikleri arasında Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve 16 GB dahili hafızası da bulunuyor. Samsung galaxy S5 Mini'nin ön yüzünde 2, arka yüzde ise 13 megapiksel dahili kamera var. Galaxy S5 Mini'de asıl modelde olan parmak izi koruma teknolojisinin yer almayacağı açıklandı. Cihazda Snapdragon 400 işlemci kullanılacak. Cihazın özellikleri SamMobile tarafından duyuruldu.

Samsung Galaxy S5 Şubat ayında dünyaya tanıtılmıştı. Önden bakıldığında, Galaxy S5, Galaxy S4 ile neredeyse aynı görünüyor. Hatta herhangi bir Samsung akıllı telefondan, örneğin Galaxy Note 3'den çok fark yok. Ancak cihazı ters çevirdiğinizde yumuşak dokunuş hissi yaratan delikli kapak diğer modellerden oldukça farklı. Siyah ve beyaz dışında, elektrik mavisi ve bakırımsı altın renk seçenekleri de var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder